Direktlänk till inlägg 6 december 2003

Rolls Royce-tuttar

Av Birdie - 6 december 2003 10:27


Julhandlat med myssyster idag, har haft en superhärlig dag, men är nu helt slut. Håller på att tappa upp badvatten, det känns att man behöver värma sig, det blåser kallt, lite isiga vindar.


Julhandlat, förresten... det blev mest saker till mig själv..! Julklapp till mams & paps och till pojkvän blev det, men i övrigt bara klappar till mig själv. Barnens är redan klara, och det är skönt. Det är inte min favoritsysselsättning att ränna i leksaksaffärer, ärligt talat.


För att börja lite mer från början så var jag & Älskling ute och åt lite enkel mat igår, och gick sen på bio (såg "Smala Sussie" - genomtänkt, galen film, klart sevärd, passar oss som är uppvuxna på mindre orter, mycket igenkänningssituationer, men filmen behöver inte ses på bio - video räcker) - och sen strosade vi lite på stan på nattakröken, kollade folk - och skyltfönster.

Älskling såg den först - klänningen. Han utbrast i nån blandning av suck och stön och sa att "den skulle jag vilja se dig i"... och jag gillade den oxå!

Det var en kortkort, festlig klänning i halvglansigt svart tyg, med halterneck - skitfrän, och inte alltför dyr heller.
Så idag ramlade jag av en händelse in i den där affären, jag provade - och köpte! Den är sååå snygg till höga stövlar, och funkar även att ha jeans under - de gånger man inte känner för att bara ha stay-ups till ;o)
Det var nr 1. Och i och med att jag köpte den där klänningen, så återuppstod ett problem jag länge haft... bh som funkar till halterneckkragar... Såna utan axelband funkar inte på mig. Min byst... ne, det funkar helt enkelt inte. Såna med siliconband har jag, men banden syns ju lik förbaskat..?!


En kompis till mig är helfrälst på såna där siliconinlägg man tejpar fast under brösten och tycker de är skitbra - man slipper bh, med andra ord en bra-ha-sak för oss som inte kan vara utan stödet och ändå vill ha kläder där bh inte passar under... Så idag tittade jag mer ingående på ett par såna också - testade - och köpte! Nr 2 till mig själv, alltså.


Tänkte jag skulle hoppa i hela kitet nu, och se om det blir bra! *hoppas verkligen det, för de där siliconkuddana var fasen inte gratis...*

Damen i affären sa att "ja, de är bra, det är ju Rolls Royce-varianten av sin sort" ;o)


Nåja. Prova först, sen skutta ner i badet och njuta av nya duschcremen och schampot (oxå inhandlat idag) och sen åka ut till Kojslottet... kakla lite och mysa massor.

Har fått order om att fixa med mat och värmeljus - båda sakerna var visst i princip slut därute ;o) Och vägarna var för övrigt torra idag, trots snön - så jag törs nog köra, med skapligt gott samvete. Och jag har bett Älskling plocka fram verktygen, så de finns tills i morgon. Då ska här bytas däck.


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Birdie - 27 juni 2008 21:40

  Hemma igen ;) Hänvisar återigen till min ordinarie blogg.   Birdie *surfar vidare* ...

Av Birdie - 24 juni 2008 14:38

12 år senare: Tabarca är inte MYSIGT längre :-( En jättebesvikelse. Superexploaterat, dyrt o rentav förstört. Vår oas finns inte mer... den lilla söta stranden med den primitiva baren 'is no more' - istället finns en 300-meters grusplaya med mängder ...

Av Birdie - 23 juni 2008 11:24

Idag är det lite mer vågor, till barnens stora förtjusning :-D Härligt härligt, men farligt, farligt..! ...

Av Birdie - 18 juni 2008 19:41

Dagens glädjebesked: MsGarbo har fått en liten kille! :-) Grattis från oss här nere. Idag har vi gjort ungefär nada, bara njutit av sånt bilden visar. Fotomodellen på bilden är dock en okänd, ofrivillig, sådan. Nu väntar fotboll, Sverige-Ryssland! ...

Av Birdie - 17 juni 2008 22:15

Livet på en pinne - kvällsutsikt från vår altan. Gaspacho o grillat, plus sangria nu ikväll = funkar ;-) Vädret? Tja, 31 grader i skuggan gör att man är glad att havet är skapligt nära - även om det inte är SÅ strandnära som det stod i husannonsen.....

Presentation

Omröstning

Har du, enligt din egen definition, varit otrogen mot någon partner du haft?
 Ja, flera gånger
 Ja, en gång
 Nej, aldrig

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2003 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards