Direktlänk till inlägg 10 januari 2004

Hörsnäckor och bettskenor

Av Birdie - 10 januari 2004 11:00


Åååå. Jag har ett liv!

Bara efter en natt med lite sömn så är livet betydligt trevligare att leva. Och då menar jag ordagrant att jag sovit LITE. Men ändå NÅGOT.

ör ett par nätter sen sov jag oxå - och då till och med gott. Men det funkar ju inte att sova var 3-4:e natt, om man vill ha ett liv däremellan. Men jag hoppas kunna vända den här fånigt dumma trenden.


Promenerade till biblioteket igår och lånade en talbok, och när jag kom hem letade jag fram den gamla bandspelaren, en sån där att ha i jackfickan, ni vet... med otäcka, tillhörande hörsnäckor - de var nämligen för stora? Jag är riktigt öm i öronen efter att ha pressat in de där. Mina hål i öronen måste vara för små... :o) Dock sa Älskling att han hade ordentliga, stora hörlurar jag kunde ta... skönare, om inte annat.


Vid elva igår lade jag mig, tänkte testa metoden att somna till talbok - och gjorde det..! Fast bara för att vakna en stund senare, och upptäcka att jag ju missat saker i berättelsen. Spola tillbaks. Börja om. Somnade igen. Och sådär höll jag på ett antal gånger.
Nästa gång får jag låna en bok jag inte tycker verka vara det minsta lilla intressant, tror jag minsann. "Beck - Det slutna rummet" är för bra.


Nåväl. Det är hur som haver en jädra skillnad på en Anna som sovit lite och en som inte alls gjort det. Nu i morse kom mamma på besök, vi fikade lite och hade jättemysigt.

Nyss åkte hon in till stan för att strosa runt och göra lite ärenden, men kommer tillbaks senare - kanske äter vi nåt gott då? Själv har jag satt igång att städa, något jag behövt göra - men inte orkat - sen mellandagarna nån gång. Hur jag lyckats bortse från röran, är för mig ett stort mysterium - men jag har lyckats. Städar just nu köket, ganska grundligt, och lyckades skära sönder min fingertopp på nåt-jag-inte-vet-vad-det-är i ugnen? Vasst var det tydligen i alla fall. Pausar en stund, och skriver dagbok istället.


Sen ska jag ta en promenad medan det är ljust - och sen åka ut till Kojslottet - tillsammans med min bandspelare och talbok. Som jag sa till Älskling:

- Jag kan riktigt se oss framför mig, om tio år. Jag ligger med stora hörlurar och talbok när vi ska sova, och du med världens största bettskena. Lyckan total. Sen fattas bara sån där grönbrun ansiktsmask och gurkor på ögonen.


// Birdie - med plåster på fingret (och ominns om jag dagbokat om Älsklings tandgnisslande?)

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Birdie - 27 juni 2008 21:40

  Hemma igen ;) Hänvisar återigen till min ordinarie blogg.   Birdie *surfar vidare* ...

Av Birdie - 24 juni 2008 14:38

12 år senare: Tabarca är inte MYSIGT längre :-( En jättebesvikelse. Superexploaterat, dyrt o rentav förstört. Vår oas finns inte mer... den lilla söta stranden med den primitiva baren 'is no more' - istället finns en 300-meters grusplaya med mängder ...

Av Birdie - 23 juni 2008 11:24

Idag är det lite mer vågor, till barnens stora förtjusning :-D Härligt härligt, men farligt, farligt..! ...

Av Birdie - 18 juni 2008 19:41

Dagens glädjebesked: MsGarbo har fått en liten kille! :-) Grattis från oss här nere. Idag har vi gjort ungefär nada, bara njutit av sånt bilden visar. Fotomodellen på bilden är dock en okänd, ofrivillig, sådan. Nu väntar fotboll, Sverige-Ryssland! ...

Av Birdie - 17 juni 2008 22:15

Livet på en pinne - kvällsutsikt från vår altan. Gaspacho o grillat, plus sangria nu ikväll = funkar ;-) Vädret? Tja, 31 grader i skuggan gör att man är glad att havet är skapligt nära - även om det inte är SÅ strandnära som det stod i husannonsen.....

Presentation

Omröstning

Har du, enligt din egen definition, varit otrogen mot någon partner du haft?
 Ja, flera gånger
 Ja, en gång
 Nej, aldrig

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2004 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards