Direktlänk till inlägg 28 maj 2004

Mamman & pappan II

Av Birdie - 28 maj 2004 14:48


Jag bara MÅSTE skriva det... jag är så inibengan (skade)glad!!!
Man får vara det, när folk får vad de förtjänar, väl?

Mamman jag skrev om i db "Mamman och pappan" (20040313) är från och med nu föremål för social utredning SAMT ålagd att gå i gruppsamtal. Hon lär vägra göra det, men då blir det Tingsrätten nästa istället för pappans del - och där har han allt att vinna, eftersom tjafset blivit värre och värre de senaste månaderna. Han har tagit allt ganska lugnt (utåt sett), noterat vad som händer, och när det händer; "samlat poäng" helt enkelt.

Mamman har upprepade gånger vägrat honom umgänge med barnen. Hon har vägrat släppa ifrån sig lilltjejen över huvud taget, men gladeligen skickat iväg den stora till pappa. Hur ska stora tjejen ta detta? "Mamma vill inte ha mig, bara lillasyster"? :o(

Måtte allt bli till det bästa för barnen nu!
Och jag hoppas VERKLIGEN också att mamman nu kan få den hjälp hon så väl behöver. Att hon tar emot den.

Nu händer äntligen NÅGOT!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Birdie - 27 juni 2008 21:40

  Hemma igen ;) Hänvisar återigen till min ordinarie blogg.   Birdie *surfar vidare* ...

Av Birdie - 24 juni 2008 14:38

12 år senare: Tabarca är inte MYSIGT längre :-( En jättebesvikelse. Superexploaterat, dyrt o rentav förstört. Vår oas finns inte mer... den lilla söta stranden med den primitiva baren 'is no more' - istället finns en 300-meters grusplaya med mängder ...

Av Birdie - 23 juni 2008 11:24

Idag är det lite mer vågor, till barnens stora förtjusning :-D Härligt härligt, men farligt, farligt..! ...

Av Birdie - 18 juni 2008 19:41

Dagens glädjebesked: MsGarbo har fått en liten kille! :-) Grattis från oss här nere. Idag har vi gjort ungefär nada, bara njutit av sånt bilden visar. Fotomodellen på bilden är dock en okänd, ofrivillig, sådan. Nu väntar fotboll, Sverige-Ryssland! ...

Av Birdie - 17 juni 2008 22:15

Livet på en pinne - kvällsutsikt från vår altan. Gaspacho o grillat, plus sangria nu ikväll = funkar ;-) Vädret? Tja, 31 grader i skuggan gör att man är glad att havet är skapligt nära - även om det inte är SÅ strandnära som det stod i husannonsen.....

Presentation

Omröstning

Har du, enligt din egen definition, varit otrogen mot någon partner du haft?
 Ja, flera gånger
 Ja, en gång
 Nej, aldrig

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2004 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ BiRDiES PLACE med Blogkeen
Följ BiRDiES PLACE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se