Direktlänk till inlägg 18 november 2007

Hårblogg

Av Birdie - 18 november 2007 23:12


Öhum.

Mitt nya husdjur?Nejdå, bara beviset på hur tjockt mitt hår är egentligen. ;o)


Fick nog, och tog ett par rejäla tag med urtunningssaxen idag. Även fast jag VET att jag ska vara glad åt mitt tjocka hår, så är det svårt att vara det när det bara blir... stort, tungt och äckligt. Trots att jag periodvis tappat hår i mängd och parti så finns det i överflöd kvar.


På den tiden jag hade kort hår hade jag ett rent helvete.

Fick gå och tunna ur håret var 3-4 vecka (det blev dyrt) för att ens kunna ha en frisyr. Sade alltid åt frisören att "tunna ur så du skäms, och sen tar du det dubbla" - vilket de till slut förstod innebörden i - och gjorde.


Långt hår är enklare. Just nu bara gror det, vilket blir lite trist i längden. Då får man variera på andra sätt istället.

Så... igår blev jag hux flux brunett igen - har varit ganska ljus, med bara mörkt underhår, ganska länge.

Nu var det ju inte meningen att det skulle bli så mörkt som det nu råkade bli i slutänden - men gårdagens första färgning gick helt åt pepparn.

Det var bara att dra ner mössan över den röda/rosa(!)aktiga skallen och åka och köpa ny färg. Sedan sparade jag slingvis av det röda och färgade resten mörkt.


Det var länge sen jag var så mörk som jag är nu, men jag GILLAR ju att vara mörk... till Snuffes stora förtret ;)Birdie *hårbollarnas drottning?*

 
ANNONS
 
Ingen bild

Sofie

19 november 2007 06:16

Haha, jag trodde det var ett långhårigt marsvin på bilden först (den översta bilden alltså):) Nedersta bilden ser fint ut! Kram.

 
Ingen bild

Carina

19 november 2007 09:15

Rackarns vad snygg det blev :) Jag ser för jä--ig ut i håret just nu och jag vet inte vad jag ska göra... Önskar att jag var lika modig som du och vågade förändra lite mer...Och du...jag är verkligen avundsjuk på din kalufs även om du tycker att det är för mycket ibland...

 
Ingen bild

Annelie

19 november 2007 11:48

Drake vilken hårboll! ;) Om jag skulle tunna ur så där mycket skulle jag inte ha nåt hår kvar ;)

 
Ingen bild

Eleonora

19 november 2007 16:46

Vilken kalufs du måtte ha! Håret blev ju jättefint - så duktig du är som kan själv. Jag är botten på att fixa med håret. Medalj till Ulla - såna kvinnor skulle det finnas mer av - med eller utan "farlig" kniv. Ha det gott, kramar

 
Ingen bild

Vera

20 november 2007 13:01

Vilken hårboll!!!!
Du blev ju jättefin på bilden, kom o fika med oss o dina gamla kompisar på PKC vetja, så får jag se dig live......
Kram Kram Vera

 
Sus

Sus

20 november 2007 13:53

Heergudars vad du skrämms människa.. När jag kollade in på din blogg och såg bilden. Pulshöjande. Den lilla hjärnan började direkt undra vad det var för någon pervers bloggis jag har ;D Men sedan tog "förnuftt" vid och jag fick ett trevligt bloggminne! Snygg färg förresten! Vet hur det är med tjockt hår,innan det Lilla Livet föddes så hade jag stort tjockt rött barr. Men efter amningen så tunnades det ut. Ha det bra!Kramizar!

http://sefyrin.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Sajja

22 november 2007 11:51

Men gumman!

Du är snyggast i ALLT! Ju....
Puss & kram /Afrikanen

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Birdie - 27 juni 2008 21:40

  Hemma igen ;) Hänvisar återigen till min ordinarie blogg.   Birdie *surfar vidare* ...

Av Birdie - 24 juni 2008 14:38

12 år senare: Tabarca är inte MYSIGT längre :-( En jättebesvikelse. Superexploaterat, dyrt o rentav förstört. Vår oas finns inte mer... den lilla söta stranden med den primitiva baren 'is no more' - istället finns en 300-meters grusplaya med mängder ...

Av Birdie - 23 juni 2008 11:24

Idag är det lite mer vågor, till barnens stora förtjusning :-D Härligt härligt, men farligt, farligt..! ...

Av Birdie - 18 juni 2008 19:41

Dagens glädjebesked: MsGarbo har fått en liten kille! :-) Grattis från oss här nere. Idag har vi gjort ungefär nada, bara njutit av sånt bilden visar. Fotomodellen på bilden är dock en okänd, ofrivillig, sådan. Nu väntar fotboll, Sverige-Ryssland! ...

Av Birdie - 17 juni 2008 22:15

Livet på en pinne - kvällsutsikt från vår altan. Gaspacho o grillat, plus sangria nu ikväll = funkar ;-) Vädret? Tja, 31 grader i skuggan gör att man är glad att havet är skapligt nära - även om det inte är SÅ strandnära som det stod i husannonsen.....

Presentation

Omröstning

Har du, enligt din egen definition, varit otrogen mot någon partner du haft?
 Ja, flera gånger
 Ja, en gång
 Nej, aldrig

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
<<< November 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ BiRDiES PLACE med Blogkeen
Följ BiRDiES PLACE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se