Direktlänk till inlägg 28 november 2007

Mamman & pappan XII - Så var det dags igen

Av Birdie - 28 november 2007 19:27


Som jag trodde.
Livet fick inte förbli lugnt och fridfullt - i det tysta verkar Krysset ha fortsatt sin "bearbetning" av Snuffes yngsta dotter - precis som jag misstänkt, men samtidigt inte velat tro. Jag VILLE ju att allt skulle funka nu..?


I ett och ett halvt år har det falska lugnet infunnit sig. Nu vet vi varför...*sucka*

Snuffe fick ett samtal från BUP nu ikväll, dit hans yngsta dotter uppenbarligen kommit regelbundet senaste halvåret(!), eftersom Krysset tagit dit henne - hon ansåg att dottern "inte mådde bra".


Min teori (och observera nu att det ÄR just en teori och inget faktum - men mina teorier har ju stämt förr i ärendet...) är att Krysset återigen lyckats plantera jobbigheter i skallen på dottern, och därmed gjort henne orolig för sin mor, "som är så ensam" - och än värre blir det ju nu, när storasyster eventuellt flyttar till annan ort för att plugga.


Jag börjar kunna det där (j*a) Krysset... :o(
Jag undrar var det här kan komma att sluta..? Enligt BUP vill dottern nu bo hos sin mamma igen. Inga tecken på nåt dylikt har visats här.

Stackars Snuffe...


Birdie *kokar*

 
ANNONS
 
Leva

Leva

28 november 2007 21:27

Känner starkt att du ska lyssna till din magkänsla här. Nåt stämmer helt klart inte
:( Det här är så osunt det bara kan bli. Sååå himla tråkigt för er, för sambon och framför allt för barnen som tvingas bli lojala...har inte ord just nu men jag skickar varma kramar och tankar till er.
Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

http://leva.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Eleonora

29 november 2007 10:38

När man tror att tillvaron är perfekt så händer detta drastiska! Just lagom för att försöka förpesta julen för er! Fy, säger jag bara. Detta exemplar av X tycks vara av sämsta sorten. Gå på din egen känsla - kanske kommer den lilla flickan att öppna sig för dig. (Massage = dörröppnare ?)Jag önskar dig och älsklingen att lyckas med den här biten också! Tänker på dig vännen. Kramar

 
Ingen bild

Sajja

30 november 2007 21:09

Stackars flickan.....
Men vad gör man?
Det är ju alltid minst två som har huvudbry (idiottankar/utnyttjande mn inte alla) i ärendet.
jag bara önskar att ungarna får må så bra dom kan...
Suck!!!

 
Ingen bild

Catten

1 december 2007 20:20

Oh baby..parallella liv du å jag? Samma sak händer här och den maktlöshet man känner är total! Att använda sina barn i nån form av maktkamp är det lägsta man kan göra och jag hoppas önskar tror och vill att det löser sig på allra bästa sätt för er!! *jättekram*

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Birdie - 27 juni 2008 21:40

  Hemma igen ;) Hänvisar återigen till min ordinarie blogg.   Birdie *surfar vidare* ...

Av Birdie - 24 juni 2008 14:38

12 år senare: Tabarca är inte MYSIGT längre :-( En jättebesvikelse. Superexploaterat, dyrt o rentav förstört. Vår oas finns inte mer... den lilla söta stranden med den primitiva baren 'is no more' - istället finns en 300-meters grusplaya med mängder ...

Av Birdie - 23 juni 2008 11:24

Idag är det lite mer vågor, till barnens stora förtjusning :-D Härligt härligt, men farligt, farligt..! ...

Av Birdie - 18 juni 2008 19:41

Dagens glädjebesked: MsGarbo har fått en liten kille! :-) Grattis från oss här nere. Idag har vi gjort ungefär nada, bara njutit av sånt bilden visar. Fotomodellen på bilden är dock en okänd, ofrivillig, sådan. Nu väntar fotboll, Sverige-Ryssland! ...

Av Birdie - 17 juni 2008 22:15

Livet på en pinne - kvällsutsikt från vår altan. Gaspacho o grillat, plus sangria nu ikväll = funkar ;-) Vädret? Tja, 31 grader i skuggan gör att man är glad att havet är skapligt nära - även om det inte är SÅ strandnära som det stod i husannonsen.....

Presentation

Omröstning

Har du, enligt din egen definition, varit otrogen mot någon partner du haft?
 Ja, flera gånger
 Ja, en gång
 Nej, aldrig

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
<<< November 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ BiRDiES PLACE med Blogkeen
Följ BiRDiES PLACE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se