Direktlänk till inlägg 30 november 2007

Pyssel

Av Birdie - 30 november 2007 11:22

Åh, vad alla är duktiga och fixar och donar nu - både inför julen och "allmänt", verkar det som.


Den enda som INTE gör det verkar vara jag. Ruggig och utan energi är jag. Väderberoende är jag - till max. Och dessutom förkyld. *ynkynk*


Såna här härliga tingestar gör mina IRL-vänner, sånt här SKULLE jag vilja göra (och nu tar jag mig friheten att göra lite extra reklam för deras bloggar): ;o)


Läckra chokladgrejor
Julegrisar
Ljuslyktor

Visst är de DUKTIGA?! *impad*

Planer finns i alla fall att göra geléljus (brukar vi göra varje år), kolor och i år även marängtomtar (gjorde skithäftiga spöken till halloween, och fick mersmak). Återkommer med bildbevis när det är fixat.*s*


Birdie
*har i alla fall fått upp ljusstakar och stjärnor*

 
ANNONS
 
leva

leva

30 november 2007 18:09

Hej darling!
Kan hända att vi pysslade igår, men du... EN sorts pyssel och EN godissort...bantat ner ordentligt och INTE fått upp (eller hittat) ljusstakar och stjärnor ;)
Är nyfiken på era geléljus :)
Kram

http://leva.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Sajja

30 november 2007 20:55

Pax mig!!!!
För ett geleljus...
OM man får vara så fräck och be om en julklapp i mitten av februari???
Annars fyller jag ju år i april, som bekant ;-)

Saknar er!

Kram!! Å puss!

 
Annelie

Annelie

1 december 2007 00:27

Men du är ju pysslig du också! :) Vill gärna se dina maränger och ljus. Och jag har för mig att jag har sett pipparkakor nån gång också ;)

Det värsta med att ha fullt av idéer är just orken att genomföra dom. Jag känner mig förkyld och orklös just nu, så frågan är när jag ska göra det jag har tänkt att göra... nåja, jag kanske får ett ryck nån dag ;)

http://veckansvarför.blogspot.com

 
Ingen bild

Eleonora

1 december 2007 11:01

Håller med dig. Det verkar var mycket städning och pyssel på gång i vårt avlånga land. Men det hör väl till liksom. Vad är geléljus? Ha det gott med eller utan pyssel!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Birdie - 27 juni 2008 21:40

  Hemma igen ;) Hänvisar återigen till min ordinarie blogg.   Birdie *surfar vidare* ...

Av Birdie - 24 juni 2008 14:38

12 år senare: Tabarca är inte MYSIGT längre :-( En jättebesvikelse. Superexploaterat, dyrt o rentav förstört. Vår oas finns inte mer... den lilla söta stranden med den primitiva baren 'is no more' - istället finns en 300-meters grusplaya med mängder ...

Av Birdie - 23 juni 2008 11:24

Idag är det lite mer vågor, till barnens stora förtjusning :-D Härligt härligt, men farligt, farligt..! ...

Av Birdie - 18 juni 2008 19:41

Dagens glädjebesked: MsGarbo har fått en liten kille! :-) Grattis från oss här nere. Idag har vi gjort ungefär nada, bara njutit av sånt bilden visar. Fotomodellen på bilden är dock en okänd, ofrivillig, sådan. Nu väntar fotboll, Sverige-Ryssland! ...

Av Birdie - 17 juni 2008 22:15

Livet på en pinne - kvällsutsikt från vår altan. Gaspacho o grillat, plus sangria nu ikväll = funkar ;-) Vädret? Tja, 31 grader i skuggan gör att man är glad att havet är skapligt nära - även om det inte är SÅ strandnära som det stod i husannonsen.....

Presentation

Omröstning

Har du, enligt din egen definition, varit otrogen mot någon partner du haft?
 Ja, flera gånger
 Ja, en gång
 Nej, aldrig

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
<<< November 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ BiRDiES PLACE med Blogkeen
Följ BiRDiES PLACE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se