Direktlänk till inlägg 30 december 2007

Enmansshow

Av Birdie - 30 december 2007 15:29


.......


 Erfarenhet är en förstådd iakttagelse.

Emmanuel Kant


.......


Efter att ha läst Sofies senaste blogg (bl.a. handlar den om när hon och lille sonen rockar loss framför sina fönster, till förbipasserandes stora lycka) fick jag en flashback. Måste nog dela med mig av den, känner jag. ;o)


När jag låg i skilsmässa med exmaken för hundra år sedan, bodde jag en hel del hos min syster inne i stan. Hon bodde då i en lägenhet - allra högst upp - i ett gammalt hus.


Efter en underbart skön dusch en vacker vårmorgon, var jag på strålande humör - stereon var på högsta volym, jag hade riktig show för mig själv där i lägenheten, när jag sjöng med och dansade, med hårtorken som mick.

Till saken hör att jag gjorde allt detta spritt språngande naken, eftersom det ändå inte fanns nån insyn. Dessutom var den där lägenheten oerhört varm när solen låg på. *förklarar mig lite*

Blåste håret, både här och där *s* och rockade som sagt loss ordentligt.


Plötsligt såg jag till min förskräckelse att det stod en person bakom gardinen i lägenheten som låg i 90-graders vinkel från syrrans.

Inte hade jag väl haft en tanke på att någon kunde vara HEMMA mitt på blanka dan, i den enda bebodda lägenheten på samma våningsplan... eller för den delen att det över huvud taget var någon som kunde se?!


Han verkligen GLODDE där bakom sin gardin, den stackars pojkspolingen i övre tonåren. Tror jag det, förresten. En spritt språngande naken tjeja (eller tant, som jag väl var för honom), som flaxade runt.


Vad gjorde jag då?

Jag VINKADE till honom, och så fort som han försvann från gardinen har nog ingen försvunnit förr :)

Sedan pep jag själv iväg, lika röd i ansiktet och nästan lika snabbt som han - dubbelvikt av skratt.


Undrar vem som skämdes mest: han eller jag?


 
 
Ingen bild

Annelie

30 december 2007 18:51

*AAAAASG* Det där skulle jag ha velat se på film.. Underbart ju!! HAHA!!

 
Ingen bild

Eleonora

31 december 2007 10:48

GOTT NYTT ÅR söta Birdie!

 
sus

sus

2 januari 2008 19:07

En riktigt god fortsättning ! Vilken kul story! Har en liknande. Nyss inflyttad i vår bostadsrätt rockade jag loss och headbangade i vardagsrummet med hårtorken som mick och luftgitarr. Dock åtminstone "iklädd" handduk... Vår lägenhet har ett helt unerbart läge med skog på baksidan så vi drar sällan ner någrar persienner. Men eftesom det var mörk höstkväll och tänt i vårt vardagsrum dansade jag så att säga på en upplyst estrad. Vilket maken senare kommenterade efter att ha småpratat med grannen under en kissrunda (med hunden...)Trots att vi nu har bott här i åtta år så tittar fortfarande vår granne lite konstigt på mig ibland. Men vem bryr sig!!!
kramisar!
/Sus

http://sefyrin.bloggagratis.se

 
Birdie

Birdie

11 januari 2008 12:55

Hihi, Sus - han vill bara ha en show TILL, så är det..! ;)

http://www.birdie.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Birdie - 27 juni 2008 21:40

  Hemma igen ;) Hänvisar återigen till min ordinarie blogg.   Birdie *surfar vidare* ...

Av Birdie - 24 juni 2008 14:38

12 år senare: Tabarca är inte MYSIGT längre :-( En jättebesvikelse. Superexploaterat, dyrt o rentav förstört. Vår oas finns inte mer... den lilla söta stranden med den primitiva baren 'is no more' - istället finns en 300-meters grusplaya med mängder ...

Av Birdie - 23 juni 2008 11:24

Idag är det lite mer vågor, till barnens stora förtjusning :-D Härligt härligt, men farligt, farligt..! ...

Av Birdie - 18 juni 2008 19:41

Dagens glädjebesked: MsGarbo har fått en liten kille! :-) Grattis från oss här nere. Idag har vi gjort ungefär nada, bara njutit av sånt bilden visar. Fotomodellen på bilden är dock en okänd, ofrivillig, sådan. Nu väntar fotboll, Sverige-Ryssland! ...

Av Birdie - 17 juni 2008 22:15

Livet på en pinne - kvällsutsikt från vår altan. Gaspacho o grillat, plus sangria nu ikväll = funkar ;-) Vädret? Tja, 31 grader i skuggan gör att man är glad att havet är skapligt nära - även om det inte är SÅ strandnära som det stod i husannonsen.....

Presentation

Omröstning

Har du, enligt din egen definition, varit otrogen mot någon partner du haft?
 Ja, flera gånger
 Ja, en gång
 Nej, aldrig

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15
16
17 18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< December 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards