Direktlänk till inlägg 12 februari 2008

Halvfärdigt

Av Birdie - 12 februari 2008 14:34


Nu är huset färdigstädat.
Det luktar rent och är så mycket ordning det nu KAN bli i denna röra, som ska föreställa mitt hem.


Ni anar inte hur mycket jag längtar tills det är klart?


Nåväl. Nu luktar här bara Ajax och nybryggt kaffe, och det är dammfritt.

Ska ta itu med ett par bloggar till, innan jag fortsätter med pysslet med djuren. Det där lät visst som en uppoffring, inser jag, och så är ju inte fallet. ;o)

Jag njuter faktiskt - av både bloggar och djur.


Apropå djur: än ser man inte det söta kanske, i våra små bebisar - men man ser faktiskt skillnaden på dem, vilka som kommer att bli mörkare och vilka som kommer att bli ljusare... mamma Guldhjärta är ju svart/vit och pappa Godisgrisen är beige/guldfärgad/vit - kan bli hur häftigt som helst.Nu är de ca 3 cm långa.

Ursäkta den dåliga kvalitén, men jag vill inte störa dem med blixt - än ;o)


 
ANNONS
 
Leva

Leva

12 februari 2008 15:32

Att säga att de små liven är söta vore att ljuga *s*, men är övertygad om att jag kommer att tycka tvärtom när du lägger ut en bild med lite ludnare bebisar sen ;)Önskar att jag orkade fixa lite här hemma. Blir till midsommar *s* Du, jag har flera härliga inredningsbutiker granngårds så fatta var jag hänger oftast när jag är på stan ;) Såg du att jag shoppat Cultsakerna jag önskade förut? E så lycklig :) Det kommer att bli bra hemma hos er, förstår att du är superduper less för det sliter på en och den inre stressen pockar gärna på tyvärr. Skickar iaf en stärkande kram och önskar att jag kunde slinka in på en kopp kaffe, för jag är lite kaffesugen nu *känner doften*

http://leva.bloggagratis.se

 
Annelie

Annelie

12 februari 2008 15:59

Hihi...sickna små marsipangrisar!
Vad skönt med ett nystädat hem...jag ligger efter rejält på den biten och det är nästan pinsamt..eller ja, det ÄR pinsamt.

http://veckansvarfor.blogspot.com

 
Marianne

Marianne

12 februari 2008 17:47

Måste nog hålla med Leva om det där med sötheten. Ser också fram emot en ludnare bild : )

http://nyaaventyr.bloggagratis.se

 
sus

sus

16 februari 2008 15:43

Satt och skrollade ner i din blogg (så man inte missar nåt inlägg efter "frånvaron" *ler stort*)

När jag såg bilden tänkte jag; " aha, en blomsterbukett med rosor och tyll"
Så fel det kan bli!

kramisar och jättegrattis till tillökningen!

http://sefyrin.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Birdie - 27 juni 2008 21:40

  Hemma igen ;) Hänvisar återigen till min ordinarie blogg.   Birdie *surfar vidare* ...

Av Birdie - 24 juni 2008 14:38

12 år senare: Tabarca är inte MYSIGT längre :-( En jättebesvikelse. Superexploaterat, dyrt o rentav förstört. Vår oas finns inte mer... den lilla söta stranden med den primitiva baren 'is no more' - istället finns en 300-meters grusplaya med mängder ...

Av Birdie - 23 juni 2008 11:24

Idag är det lite mer vågor, till barnens stora förtjusning :-D Härligt härligt, men farligt, farligt..! ...

Av Birdie - 18 juni 2008 19:41

Dagens glädjebesked: MsGarbo har fått en liten kille! :-) Grattis från oss här nere. Idag har vi gjort ungefär nada, bara njutit av sånt bilden visar. Fotomodellen på bilden är dock en okänd, ofrivillig, sådan. Nu väntar fotboll, Sverige-Ryssland! ...

Av Birdie - 17 juni 2008 22:15

Livet på en pinne - kvällsutsikt från vår altan. Gaspacho o grillat, plus sangria nu ikväll = funkar ;-) Vädret? Tja, 31 grader i skuggan gör att man är glad att havet är skapligt nära - även om det inte är SÅ strandnära som det stod i husannonsen.....

Presentation

Omröstning

Har du, enligt din egen definition, varit otrogen mot någon partner du haft?
 Ja, flera gånger
 Ja, en gång
 Nej, aldrig

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16 17
18 19
20
21
22
23 24
25 26
27
28
29
<<< Februari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ BiRDiES PLACE med Blogkeen
Följ BiRDiES PLACE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se