Direktlänk till inlägg 13 februari 2008

Mr Blund

Av Birdie - 13 februari 2008 06:35


Inatt har han då inte varit hos mig i alla fall, vår käre John.

Tror inte jag sovit en minut ens, även om jag vilat.


Idag ska vi hämta Judy - och jag tycker inte jag legat och funderat eller grubblat inatt, men antagligen har jag väl det.


Planeringen är att min pappa ska köra transporten, och att jag & E "sköter resten".

Stackars pappsen är jätterisig (flunsa?), och har inte stått på benen på två dagar. Vi ska höras av idag på morgonen och se hur läget är. Faktum är att jag själv känner mig febrig och är "öm i huden" idag, men det är bara att bita ihop.

Vi kan inte vänta med att hämta Judy, eftersom hon inte har sin plats kvar i gamla stallet fr.o.m i morgon.


Alltså... jag kan köra transporten, no problemas - grejen är att jag gör det så sällan att jag känner mig osäker (och tänker då främst på den yttepyttelilla gårdsplanen jag ska backa och vända på). Med en häst i, känns det lite... tja, farligt? Om nåt går snett, kan det bli kostsamt.


Whish me luck.


Birdie

 
ANNONS
 
Marianne

Marianne

13 februari 2008 10:42

Lycka till!

http://nyaaventyr.bloggagratis.se

 
Anna

Anna

13 februari 2008 15:45

Usch för att ligga sömnlös! Har själv en såndär svårtåsovaperiod just nu.. Inge kul.

Vad spännande med hästen! Du får lägga ut bilder på henne sen! Och berätta hur det gick med transporten! :D

Kram på sig, and best of luck! "_"

http://mustang.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Catten

13 februari 2008 17:34

Man kan det man måste gumman - och jag vet att du kan!! Good luck!

 
Petra

Petra

13 februari 2008 18:59

Nämen, blir du också öm i huden när du får feber? Jag har aldrig träffat någon annan (än jag själv) som drabbas av det fenomenet. Hoppas du och pappsen piggat på er och att transporten av hästen gick bra!?

http://petrastankar2.blogspot.com

 
leva

leva

13 februari 2008 23:34

Här kom han med besked när han äntligen kom ;)
Hoppas att allt gick bra idag, trots flunsa och trötthet :P

Väntar med spänning på att höra hur det gått.
Stora kramen

http://leva.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Birdie - 27 juni 2008 21:40

  Hemma igen ;) Hänvisar återigen till min ordinarie blogg.   Birdie *surfar vidare* ...

Av Birdie - 24 juni 2008 14:38

12 år senare: Tabarca är inte MYSIGT längre :-( En jättebesvikelse. Superexploaterat, dyrt o rentav förstört. Vår oas finns inte mer... den lilla söta stranden med den primitiva baren 'is no more' - istället finns en 300-meters grusplaya med mängder ...

Av Birdie - 23 juni 2008 11:24

Idag är det lite mer vågor, till barnens stora förtjusning :-D Härligt härligt, men farligt, farligt..! ...

Av Birdie - 18 juni 2008 19:41

Dagens glädjebesked: MsGarbo har fått en liten kille! :-) Grattis från oss här nere. Idag har vi gjort ungefär nada, bara njutit av sånt bilden visar. Fotomodellen på bilden är dock en okänd, ofrivillig, sådan. Nu väntar fotboll, Sverige-Ryssland! ...

Av Birdie - 17 juni 2008 22:15

Livet på en pinne - kvällsutsikt från vår altan. Gaspacho o grillat, plus sangria nu ikväll = funkar ;-) Vädret? Tja, 31 grader i skuggan gör att man är glad att havet är skapligt nära - även om det inte är SÅ strandnära som det stod i husannonsen.....

Presentation

Omröstning

Har du, enligt din egen definition, varit otrogen mot någon partner du haft?
 Ja, flera gånger
 Ja, en gång
 Nej, aldrig

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16 17
18 19
20
21
22
23 24
25 26
27
28
29
<<< Februari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ BiRDiES PLACE med Blogkeen
Följ BiRDiES PLACE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se