Direktlänk till inlägg 16 februari 2008

Att få höra saker bakvägen

Av Birdie - 16 februari 2008 10:26


är bland det värsta jag vet, eftersom jag tycker folk kan säga saker till en rakt upp i ansiktet istället.

Oftast är det tjejer som inte "vågar" vara ärliga, utan pratar bakom ryggen - konstigt att det ska vara så? Falskt och fegt, är vad det är. Och vad jag tycker om sådant står klart och tydligt i min presentation.


Jag är visst en riktig gnällkärring har jag hört.

Min blogg ska vara en enda lång gnällhistoria, i princip.


Får jag då fråga: var fan ska jag ösa ur mig all skit, om inte här?!

Jag är tyvärr(?) sån att jag gärna skriver när jag mår dåligt - det är mitt sätt att bearbeta och gå vidare. Tycker du att jag ältar: skit i att läsa då?


Att jag är trött på att bo i byggröra är långt ifrån en nyhet. Det måttet var rågat redan för flera år sedan - och ibland står det mig upp i halsen (som ni vet). Det går i vågor, och att jag fortfarande bor kvar beror på min kärlek till Snuffe.

Att jag stundtals är jävligt less på Kryss etc, känns skönt att få ösa ur sig här. Är jag trött och less måste jag få ur mig det.


När jag är sprudlande lycklig (vilket jag faktiskt är mestadels) har jag sällan något behov av att skriva.


DET ÄR VALFRITT ATT LÄSA.

Jag hoppas berörd(a) person(er) ger fan i min blogg fortsättningsvis - eller tänker efter hurdana de själva är. Det kan löna sig att sopa rent framför sin egen dörr innan man klagar på andras. Ett andra alternativ till ovan är ju att skriva rent ut att "nu är du jobbig, Birdie".


Jag tänker nämligen fortsätta skriva när JAG känner för det - inte för att roa andra.


/Birdie *både arg och ledsen*


 
ANNONS
 
Nettan

Nettan

16 februari 2008 11:07

Självklart ska du fortsätta skriva precis vad du vill! Det där är ett fenomen jag aldrig kommer att förstå mig på, varför då läsa din blogg??? Jag tycker mycket om din blogg, stå på dig!!

Kramar!

http://me-and-myself.bloggagratis.se

 
Annelie

Annelie

16 februari 2008 11:40

Exakt! Om folk stör sig så mycket så behöver de inte läsa, det är ju din blogg och du skriver ju vad du vill där.

En fundering: Om de nu gnäller över att du gnäller? Vem gnäller då mest egentligen?? ;o)

Fortsätt att skriva som du gör, vi andra tycker om att läsa hos dig! KRAM!!

http://veckansvarfor.blogspot.com

 
Anna

Anna

16 februari 2008 13:05

En blogg är ju till för att skriva den man känner, berätta för världen att 'det här är jag, detta tycker och känner jag'. Folk som stör sig på detta faktum har inget på andras bloggar att göra.
Keep up the good work, Darling Birdie ;D
Kraaaaam!

http://mustang.bloggagratis.se

 
Leva

Leva

16 februari 2008 14:42

Jag upphör aldrig att förvånas över människor och att de lägger sig i och tycker till om andra. Fast det är människor som inte klarar att ta tag i sitt eget.
Tycker verkligen att det säger mycket mer om den som säger detta, och framför allt när det sägs bakom ryggen, mer än det gör om dig! Skit i den personen, den har nog med sitt eget!!!
Håller med Annelie!!!!
Fortsätt som du gör,fast jag måste få "klaga lite" eller lämna en önskan är mer rätt...jag vill ha minst ett birdieinlägg om dagen för jag tycker att du skriver fantastiskt, även om det är klagan ibland så tycker jag att det är mycket glimten i ögat. Varma kramar till dig!!! Fortsätt!!!

http://leva.bloggagratis.se

 
sus tar fram en näsduk

sus tar fram en näsduk

16 februari 2008 15:58

Ibland undrar man...
Fick upp ajsh som kodbokstäver...= aj shit..

Jag gillar verkligen din blogg! Livet är upp och ner ibland dalar man som ett höstlöv och ibland svävar man bland molnen. Och vad är bättre forum än bloggen att delge alla SOM VILL LÄSA detta???

Att det finns giftpinnar som snackar bakom rygg är så jävla trist, men man får försöka att radera dessa energitjuvar och leva sitt eget liv.

Men du får iaf en liten cybernäsduk och några morötter (till Judy!)
Bamsekramen!

http://sefyrin.bloggagratis.se

 
Leva

Leva

16 februari 2008 17:12

Alltså...läste mitt inlägg...man kan tolka det som om jag tycker att du klagar...det var inte så...men jag tror du fattar för du känner mig...kolla in min blogg, jag klagar också...det jag menade är att man måste få göra det, men det finns ju en livsgnista i dig som ser allt det där positiva och det märker man i din "klagan". Det var så jag menade, och jag vet att du vet det, man jag förtydligar till de andra ;) Eller det kanske blev ännu snurrigare...???? Virrpannan har försökt talat i alla fall *s*

http://leva.bloggagratis.se

 
Ingen bild

tati

16 februari 2008 17:37

Det är RUTTET när man har ÅSIKTER och inte står för de. Då ska man hålla truten. Vi har dessutom yttrandefrihet i landet. Det finns jävligt många andra länder att bo i...

 
Ingen bild

Catten

16 februari 2008 22:46

Jo..jag har sagt det själv tidigare - det här är ju en VENTIL!! Appselut ska vi fortsätta att vara gnällkärringar precis hur mycket vi vill - det är vår rättighet och deras problem om de inte vill/orkar läsa....*kramasimassor*

 
Mona

Mona

17 februari 2008 06:46

Man SKA ösa ur sig om man känner för det. Och om man skriver, skriker eller ritar var väl skit det samma? Jag är också en "skriva-av-mig-människa". Mår bättre om jag fått skriva ner mina tankar och det jag tycker. Och jag har skrivit dagbok sen jag var liten. Det kan räcka med att skriva: idag är jag less på allt. Så känns det lite enklare. Fortsätt skriv!!!!

http://mockfj.bloggagratis.se

 
Birdie

Birdie

17 februari 2008 10:59

Ingen som hade nåt ont att säga, alltså? Tack.

Det ÄR tillåtet att tycka annorlunda eller att tycka att någon är jobbig - bara man är rak och säger det i så fall, eller tyst accepterar att man är och tycker olika. Baktaleri är SÅ fult... och är så onödigt.

http://www.birdie.bloggagratis.se

 
Marianne

Marianne

18 februari 2008 11:08

Inte mycket mer att tillägga till alla ovanstående kommentarer mer än att jag nog inte har upplevt att du gnäller. Tycker mer att du ger uttryck för känslor och åsikter, och det är ju det som gör din blogg intressant att läsa.

Fortsätt som du gör, det är därför du har många läsare!
Kramar Marianne

http://nyaaventyr.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Fröken Underbar

13 mars 2008 10:17

Fan det här är din blogg - här skiver du vad DU vill. Den som itne kan ta din ton och acceptera det du skriver - kan hoppa och skita å få randiga ben inte behöva komma tillbaka.

Att det ska vara s¨ååå svårt för vissa att förstå. *suck*

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Birdie - 27 juni 2008 21:40

  Hemma igen ;) Hänvisar återigen till min ordinarie blogg.   Birdie *surfar vidare* ...

Av Birdie - 24 juni 2008 14:38

12 år senare: Tabarca är inte MYSIGT längre :-( En jättebesvikelse. Superexploaterat, dyrt o rentav förstört. Vår oas finns inte mer... den lilla söta stranden med den primitiva baren 'is no more' - istället finns en 300-meters grusplaya med mängder ...

Av Birdie - 23 juni 2008 11:24

Idag är det lite mer vågor, till barnens stora förtjusning :-D Härligt härligt, men farligt, farligt..! ...

Av Birdie - 18 juni 2008 19:41

Dagens glädjebesked: MsGarbo har fått en liten kille! :-) Grattis från oss här nere. Idag har vi gjort ungefär nada, bara njutit av sånt bilden visar. Fotomodellen på bilden är dock en okänd, ofrivillig, sådan. Nu väntar fotboll, Sverige-Ryssland! ...

Av Birdie - 17 juni 2008 22:15

Livet på en pinne - kvällsutsikt från vår altan. Gaspacho o grillat, plus sangria nu ikväll = funkar ;-) Vädret? Tja, 31 grader i skuggan gör att man är glad att havet är skapligt nära - även om det inte är SÅ strandnära som det stod i husannonsen.....

Presentation

Omröstning

Har du, enligt din egen definition, varit otrogen mot någon partner du haft?
 Ja, flera gånger
 Ja, en gång
 Nej, aldrig

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16 17
18 19
20
21
22
23 24
25 26
27
28
29
<<< Februari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ BiRDiES PLACE med Blogkeen
Följ BiRDiES PLACE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se