Direktlänk till inlägg 16 februari 2008

Ett tillägg från gnällkärringen

Av Birdie - 16 februari 2008 11:28


Den största anledningen till att jag lackade ur förut (är fortfarande precis lika jävla arg) är att personen som yppat detta tidigare sagt till mig att jag är "beundransvärd som står ut", eftersom hon själv "knappt skulle stå ut 5 minuter ens" om hon hade det som jag.


Är inte det falskt, så vet inte jag - och det var inte sådan JAG trodde hon var - det är väl det som gör så himla ont, antar jag.

Hon har gnällt rätt bra själv då hon haft det jobbigt - och med all rätt (det har varit jättesynd om henne) - och man MÅSTE få ur sig skiten, och jag har alltid/kommer alltid gärna att lyssna - även om jag tyvärr inte kan göra mycket åt situationen.


Nu tycker du kanske att jag själv gör likadant, när jag inte säger detta rakt ut till människan ifråga - men det här är mitt sätt att spara min energi.
Uppenbarligen läses ju min blogg av henne, så jag får sagt vad jag vill (här och nu) utan att behöva riskera att bli än mer förbannad (vilket jag garanterat skulle bli vid en MSN-konversation/telefon/öga-för-öga-diskussion).

Hennes kommentar var nog aldrig ämnad för mina öron.


 

Just nu ligger hon på minus och bör hålla sig på sin kant.

Skönt att få DET sagt. 
ANNONS
 
Anna

Anna

16 februari 2008 13:11

Usch usch, så falskt. Stå på dig, tjejen! (Och ta dig i bakvagnen - till bullshittaren)

http://mustang.bloggagratis.se

 
sus

sus

16 februari 2008 16:03

Energitjuvar ska man rensa ur sin bekantskapskrets. Skulle vara intressant om NN - som tydligen läser din blogg - ber om ursäkt och tar tillbaka sina elaka påhopp!
Feg skitkrake tills vidare!

Ha nu en riktigt trevlig helg så "hörs " vi när vi "syns" härnäst i cyber;)

http://sefyrin.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Tati

16 februari 2008 17:40

Hmmm... You get what you give. It comes back at you. Hur många varianter ska jag rada upp? Nä, hellre en tvättäkta häxa som man vet var man har. BASTA! *lillasyster ska nu ta det lugnt och inte ilskna till*

 
Ingen bild

Eleonora

17 februari 2008 10:14

Först - oh vilken söt och fin häst!! Förstår att dottern är överlycklig.

Sedan - skvallertjejer är sådana med dåligt självförtoende. Trist och tråkigt att höra men bry dig INTE.

Du gnäller inte mer än en del andra. Om Krysset har jag full förståelse. Snuffe är ju din älskling, men ibland kan man ju bli less på en älskling ändå. Det händer väl alla.

Har du ingen som helst möjlighet att hyra arbetskraft så att du blir av "byggeländet" någon gång?? Det tär nog alldeles för mycket på dina nerver.

Fortsätt du att vara dig själv söta Birdie. Du ska veta att jag saknar dig hos min blogg. Är det fortfarande svårt att komma in? Du är i alla fall så välkommen tillbaka.

Bry dig nu inte om dumt förtal. Det faller ju bara tillbaka på vederbörande skvallertant - vilket hon inte tycks ha fattat. Kramar till dig min vän

 
Birdie

Birdie

17 februari 2008 11:06

Först vill jag svara Eleonora:
Tack, mitt gullefjun. Jag KOMMER in med mitt nya lösenord - problemet nu är att jag inte kommer åt den datorn jag sparat det i... jag är hopplös, eftersom jag inte kommer ihåg nicknamnet ens?! Jag LÄSER dock - och återkommer så snart jag kommer åt "rätt" dator (vi har en drös här hemma) ;o)

Ang. att ta hjälp i byggandet, så har jag ju hela tiden velat det - men Snuffe vägrar, då han vill känna tillfredsställelsen över att ha gjort allt själv, sen när det är klart. Jag har nog inte rätt att ta det ifrån honom..? Men visst tär det... massor.

Till övriga:
Tack igen! What goes around, comes around - så är det ju. Och feg skitkrake och bullshittare *fnissar åt uttrycken* ÄR orden - tills vidare.

Kram på er allihop!

http://www.birdie.bloggagratis.se

 
Karin

Karin

17 februari 2008 21:54

Gnällkärringar är vi lite till mans alla då och då ;-) Det får faktiskt folk stå ut med, eller hur? Så gnäll på du..Och välkommen i gänget! kram

http://www.svenssonliv.blogspot.com

 
Ingen bild

Vera

18 februari 2008 07:51

Vännen, du är INTE gnällig...... man måste ju få ta sig ur "eländet" och ditt sätt är ju effektivt (jag är likadan)...... hoppas du får en ursäkt från den tjejen. Jag läser ofta din blogg och gillar den...(kommer på mig själv att jag måste kommentera mer!*ler*) ...om man inte gillar så ska man inte läsa, det är upp till var och en att välja.
karm till dig!! Ha en underbar vecka.

 
Birdie

Birdie

18 februari 2008 10:31

Tack Karin, vi har väl åldern inne för att få gnälla precis hur mycket vi vill? *s*
Och VERA! :) Saknat dig!
Kram på er båda.

http://www.birdie.bloggagratis.se

 
Marianne

Marianne

18 februari 2008 11:16

Att säga ifrån och uttrycka känslor är inte gnäll. Små barn gnäller. Att vuxna kvinnor säger vad de tycker klassificeras ofta som "gnäll" av sådana som vet med sig att de har gjort fel och får dåligt samvete - men inte vill ta tjuren vid hornen.

Kramar
Marianne

http://nyaaventyr.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Birdie - 27 juni 2008 21:40

  Hemma igen ;) Hänvisar återigen till min ordinarie blogg.   Birdie *surfar vidare* ...

Av Birdie - 24 juni 2008 14:38

12 år senare: Tabarca är inte MYSIGT längre :-( En jättebesvikelse. Superexploaterat, dyrt o rentav förstört. Vår oas finns inte mer... den lilla söta stranden med den primitiva baren 'is no more' - istället finns en 300-meters grusplaya med mängder ...

Av Birdie - 23 juni 2008 11:24

Idag är det lite mer vågor, till barnens stora förtjusning :-D Härligt härligt, men farligt, farligt..! ...

Av Birdie - 18 juni 2008 19:41

Dagens glädjebesked: MsGarbo har fått en liten kille! :-) Grattis från oss här nere. Idag har vi gjort ungefär nada, bara njutit av sånt bilden visar. Fotomodellen på bilden är dock en okänd, ofrivillig, sådan. Nu väntar fotboll, Sverige-Ryssland! ...

Av Birdie - 17 juni 2008 22:15

Livet på en pinne - kvällsutsikt från vår altan. Gaspacho o grillat, plus sangria nu ikväll = funkar ;-) Vädret? Tja, 31 grader i skuggan gör att man är glad att havet är skapligt nära - även om det inte är SÅ strandnära som det stod i husannonsen.....

Presentation

Omröstning

Har du, enligt din egen definition, varit otrogen mot någon partner du haft?
 Ja, flera gånger
 Ja, en gång
 Nej, aldrig

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16 17
18 19
20
21
22
23 24
25 26
27
28
29
<<< Februari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ BiRDiES PLACE med Blogkeen
Följ BiRDiES PLACE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se