Direktlänk till inlägg 28 mars 2008

Irriterande!

Av Birdie - 28 mars 2008 01:44


Det är mitt i natten, och jag är vaken... kan inte sova :(


Vi hade kompisar här ikväll (mycket trevligt), och jag var skittrött när de åkte - så jag somnade bums då vi lade oss runt halv elva.

Men på de tre timmar som förflutit, har jag vaknat 5-6 gånger. Visserligen har jag somnat om direkt (de tidigare gångerna) men nu verkar det vara lögn i helvete...


Fick inte tag i barnen (som sent på kvällen satt i en bil, på väg hem från fjällen), jag undrar om den lilla oro jag känner för deras bilfärd kan vara orsaken? Att jag ska vara så nojig?! 

Har alltid hatat när mina nära och kära är ute på vägarna, och jag själv inte är med. Ni kan ju gissa hur mina första semesterdagar i Spanien ska bli, när Snuffe ska åka hoj genom Europa - och mor och far bil.

Lär inte få en lugn stund...


Oroar mig även lite för Judy som gått ner i vikt - vi har väl inte ökat på maten i samma takt som vi ökat på hennes aktiviteter, antar jag. Någon som har bra tips på hur man snabbt får lite hull på henne igen - som det är nu börjar man se revbenen på henne? Det är skitsvårt att veta hur mycket hon kräver, så här i början.


För att göra nåt vettigt av natten ska jag surfa lite, se vad jag hittar i ämnet. Men som sagt - tips och idéer mottages tacksamt.


Birdie *trött men kan inte sova* 

 
 
sus

sus

28 mars 2008 09:32

Hoppas Jonny Blundersson hjälper dig inatt istället. Trist med Judy, tyvär inget tips (men en "hoppas-det-löser-sig" tanke).
Jag är precis som Birdie vill ha 110% kontroll på att vet var mina nära å kära är...

Men du ska se det brukar ordna sig tillslut!
Kramen på dej vännen!

http://sefyrin.bloggagratis.se

 
Karin

Karin

28 mars 2008 10:00

skaffa en lite tjugomånaders kille så måste du harva dig upp varje morgon klockan sex. Då är man jämt trött på kvällen. Fast då måste jag sitta uppe (nu på lovet) åtminstone till elva annars så tycker äldsta sonen att vi är tråkiga ;-)

http://www.svenssonliv.blogspot.com

 
Ingen bild

Cia!

28 mars 2008 10:41

Nej jag tänka mig att har man eget kort sitter man nog inte gärna bak på någon igen! Ser fram emot att ta mitt. Hoppas jag reder ut det! =)

 
Ingen bild

Catten

28 mars 2008 10:51

Tja...som du säkert förstår har ju inte jag några tips att komma med :( Men det är förmodligen som du säger - för många tankar som dyker upp på en och samma gång och när man väl börjat tänka så....Jag kan inte göra annat än att hoppas på att du sover bättre inatt! *kramas*

 
Mona

Mona

28 mars 2008 23:13

Ger ni henne hö som huvudfoder så ge henne mer. Det är enda tipset jag kan ge nu eftersom jag inte vet vad mer hon äter och hur ni jobbar med henne eller så kan ni ju ringa till dom ni hämtade henne hos.
Jag tror säkert att barnen har det bra på vägen. Kram till er alla. Hoppas vi ses snart. Vi kommer ner den planerade helgen om inget står i vägen.

http://www.mockfj.bloggagratis.se

 
Ingen bild

sajja

28 mars 2008 23:44

HUR mycket mat får den lilla pållen och hur ofta?
Och vad?

Jag vet att en teori som vi tillämpat har varit att ge dom mat i hagen i olika tussar, så dom inte slåss om maten, så kan går och käka när dom vill. Nu vet jag att alla hästägare inte är så förtjusta i den iden, men grejen är den att en hästmage är gjord för att leta och äta mat i stort sätt dygnet runt och kan lätt få problem om dom får mat typ 2 ggr om dagen bara, morgon och kväll.
Eller massor med kraftfoder och inget hö tex.
Hö gör att hästen håller sig varm å att magen funkar som den ska, kraftfoder (typ havre, betfor mm) gör att den får energi att jobba hårt. Men allt det vet du ju säkert redan.
Ja, det är väl typ vad jag snappat upp och om du kan och får, prova och byta ut höselaget mot vanligt (vattnat, om det behövs) hö.

Sen mot sömnlösheten.... Kan jag bara rekommendera att läsa "The Secret" Kanske kan det hjälpa?
Själv har jag just nu en granne som snarkar så det hörs in till mig OCH ett par andra som her fest, med hög volym och vrål. Fattar inte hur den ena kan sova med det andra...
Men men....
Jag tar väl min Mp3bok och somnar till den...

Massor kraaam Sara

 
Annelie

Annelie

29 mars 2008 00:36

Hoppas du kunde sova sen. Nu är det miss i nassen här och JAG är vaken *kors i taket en fredag*.
Ska vi ses snart på en liten fika med massage (är i behov) :)
Kram!

http://veckansvarfor.blogspot.com

 
Ingen bild

Leva

29 mars 2008 10:23

Inte kul med sömnlösheten *I know* fast nu har jag slutat med koffein *snyft* och vips så sover jag bättre.
Det där med att ha nära&kära ute på vägarna vet jag minsann hur det är, jag kan aldrig koppla av förrän jag är i säkerhet.
Även när flickorna var i Afrika, kunde jag inte koppla av när jag inget hörde eftersom jag visste att de var i djungeln och det var minsann inget safaritåg utan de var på egen strapats....när jag äntligen hörde någont blev jag ju så himla lugn...

Det där med hästar kan jag ingenting om,tyvärr.

Kram till dig och dina kära

 
Nettan

Nettan

31 mars 2008 15:50

Är precis likadan när det gäller nära och kära. Hu, undra hur det ska gå när man får små knoddisar! Gällande hästen är jag lika ovetande som Leva :)

Kram!

http://me-and-myself.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Birdie - 27 juni 2008 21:40

  Hemma igen ;) Hänvisar återigen till min ordinarie blogg.   Birdie *surfar vidare* ...

Av Birdie - 24 juni 2008 14:38

12 år senare: Tabarca är inte MYSIGT längre :-( En jättebesvikelse. Superexploaterat, dyrt o rentav förstört. Vår oas finns inte mer... den lilla söta stranden med den primitiva baren 'is no more' - istället finns en 300-meters grusplaya med mängder ...

Av Birdie - 23 juni 2008 11:24

Idag är det lite mer vågor, till barnens stora förtjusning :-D Härligt härligt, men farligt, farligt..! ...

Av Birdie - 18 juni 2008 19:41

Dagens glädjebesked: MsGarbo har fått en liten kille! :-) Grattis från oss här nere. Idag har vi gjort ungefär nada, bara njutit av sånt bilden visar. Fotomodellen på bilden är dock en okänd, ofrivillig, sådan. Nu väntar fotboll, Sverige-Ryssland! ...

Av Birdie - 17 juni 2008 22:15

Livet på en pinne - kvällsutsikt från vår altan. Gaspacho o grillat, plus sangria nu ikväll = funkar ;-) Vädret? Tja, 31 grader i skuggan gör att man är glad att havet är skapligt nära - även om det inte är SÅ strandnära som det stod i husannonsen.....

Presentation

Omröstning

Har du, enligt din egen definition, varit otrogen mot någon partner du haft?
 Ja, flera gånger
 Ja, en gång
 Nej, aldrig

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5 6 7 8 9
10 11 12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards